روش‌های دم‌آوری قهوه و تفاوت‌های آن‌ها

قهوه های تخصصی تهیه شده از بهترین مزارع دنیا با رست اختصاصی
قهوه لوم
خانه
دسته‌بندی‌ها
جستجو
سبد خرید
ورود

روش‌های دم‌آوری قهوه و تفاوت‌های آن‌ها

سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴

روش‌های دم‌آوری قهوه و تفاوت‌های آن‌ها

قهوه فقط یه نوشیدنی نیست؛ یه تجربه‌ست. و این تجربه تا حد زیادی به روش دم‌آوری بستگی داره. همون دونه قهوه می‌تونه طعمی کاملاً متفاوت داشته باشه، فقط به خاطر اینکه با V60 دم شده یا با فرنچ‌پرس. تو این مقاله با معروف‌ترین روش‌های دم‌آوری آشنا می‌شیم تا هرکس بتونه سبک دلخواه خودش رو پیدا کنه.

۱. اسپرسو (Espresso)

  • چی هست؟ قهوه غلیظی که با فشار زیاد آب داغ از میان پودر قهوه تهیه می‌شه.

  • طعم: قوی، تلخ، پرانرژی.

  • برای کی خوبه؟ عاشقان قهوه قوی و کرم‌دار.

  • چی هست؟ قهوه در آب داغ غوطه‌ور می‌شه و بعد با پرس فیلتر فلزی جدا می‌شه.

  • طعم: بادی سنگین، عطر قهوه بیشتر حس می‌شه.

  • برای کی خوبه؟ کسانی که دنبال طعم پررنگ و حس خام قهوه هستن.

۳. V60 (Pour Over)

  • چی هست؟ آب داغ به صورت چرخشی روی قهوه آسیاب‌شده ریخته می‌شه.

  • طعم: روشن، شفاف، با نت‌های طعمی واضح.

  • برای کی خوبه؟ اهل دقت، کسانی که طعم‌های خاص و لایه‌لایه می‌خوان.

۴. موکاپات (Moka Pot)

  • چی هست؟ دستگاه کوچیکی که روی اجاق گاز گذاشته می‌شه و قهوه‌ای شبیه اسپرسو می‌ده.

  • طعم: تلخ‌تر از اسپرسو، بادی متوسط.

  • برای کی خوبه؟ عاشقان قهوه خونه که حس نوستالژی دوست دارن.

۵. سایفون (Syphon)

  • چی هست؟ دستگاهی شیشه‌ای و زیبا که با خلا کار می‌کنه.

  • طعم: لطیف، تمیز، با عطر بالا.

  • برای کی خوبه؟ کسانی که عاشق نمایش و تجربه خاص هستن.

جمع‌بندی

انتخاب روش دم‌آوری مثل انتخاب بوم نقاشیه؛ هرکدوم رنگ و حال خودش رو داره. از شدت و هیجان اسپرسو تا لطافت V60، هر روش می‌تونه روزت رو به یه شکل خاص شروع کنه.